Nordin Ait Lachen probeert Papito Merencia van de bal te houden
Nordin Ait Lachen probeert Papito Merencia van de bal te houden Foto: Roelie `t Jong

RVVH moeiteloos naar finale

RIDDERKERK - Bolnes was woensdagavond geen partij voor RVVH. De tweede wedstrijd van het Ridderkerk Toernooi was eenrichtingsverkeer met als uiteindelijke uitslag 12-0.

Na de openingstreffer van Guytano Dos Santos in de zesde minuut stond het binnen een kwartier 3-0 dankzij doelpunten van Huib van Barneveld en opnieuw Dos Santos. Remco Buis kopte in de 19e minuut de 4-0 binnen en drie minuten tekende Philip Dragon voor de 5-0. Dat de score niet nog verder opliep was te danken aan keeper Mike Hamstra met een paar mooie reddingen. Voor rust moet hij toch nog twee keer vissen. Gino Stolk en Dos Santo brachten het scorebord naar 7-0.
Met echte regen leek de doelpuntenregen in de tweede helft te stokken, maar in de 58ste minuut konden de handen van de RVVH-supporters weer op elkaar. Levi Hoogendoorn kopte een bal uit een hoekschop binnen. Drie minuten later schoot Ray Kroon de bal hard in de touwen met een uithaal van net buiten de zestien. De paar minuten later zette Gino Stolk de vernederde 10-0 op het bord. De koek was daarmee nog niet op. Ray Kroon deed er namens RVVH nog twee bij. Bolnes was dichtbij een eretreffer, maar de door invaller Given Brunswijk aangespeelde Hasan Sakar joeg de bal hoog over de ballenvanger.

Komende zaterdag speelt RVVH de finale van het Ridderkerk Toernooi tegen Slikkerveer. De aftrap is om 14.30 uur op het sportpark aan de Sportlaan. Om 12.00 uur is de wedstrijd om de derde en vierde plaats. Bolnes mag dan partij gegeven tegen Rijsoord.