Gemaakt op Dordrecht on 28  Nov 2020 door Peter Verheijen Fotografie ToBe Groepslessen
Gemaakt op Dordrecht on 28 Nov 2020 door Peter Verheijen Fotografie ToBe Groepslessen Foto: Peter Verheijen

Muziekvoorstelling voor kinderen in première

De muziekvoorstelling “Ritsels, nootjes en beste vrienden” gaat op donderdag 27 oktober in première bij Muziekschool Ridderkerk. In deze voorstelling voor kinderen van 3 t/m 6 jaar brengen de muzikanten Irene Versluis (zang en gitaar) en Stephan Weeda (zang en piano) bekende liedjes in een nieuw jasje. Iedereen in de zaal mag meezingen en bespeelt tijdens de voorstelling ook diverse instrumenten. Op de eerste speeldag zijn er voorstellingen om 11.00 en 13.30 uur. De première wordt om 11.00 uur feestelijk geopend door wethouder Kees van der Duijn Schouten.

De muzikale voorstelling “Ritsels, nootjes en beste vrienden” gaat over Konijn, die zich zorgen maakt als hij erachter komt dat zijn beste vriend Egel een winterslaap wil houden. Hij bedenkt een plan om dit te voorkomen. Dat maakt het allesbehalve een slaperige voorstelling.
De première van de muziekvoorstelling is in Het Plein aan het Koningsplein 3. Er zijn kaartjes te koop voor het programma om 11.00 uur en 13.30 uur. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open. Kaartjes zijn á € 4 alleen online te koop. Aan de deur worden geen kaartjes verkocht. Voor ticketverkoop: www.muziekschoolridderkerk.nl.

Deze muziekvoorstelling komt voor uit het samenwerkingsverband “Gezamenlijke Plein-Programmering”, waarbij het Gilde Ridderkerk, Vluchtelingenwerk, Bibliotheek AanZet, Facet en Muziekschool Ridderkerk zijn aangesloten. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door het fonds Fonobori en een subsidie van de gemeente Ridderkerk.