Afbeelding

Zaterdag 10 december grootse Kerstmarkt op het Vlietplein Ridderkerk

Algemeen

Winkeliersvereniging Vlietplein organiseert op deze dag, op het Vlietplein te Ridderkerk-Drievliet, een grootse Kerstmarkt. Er zullen maar liefst zo’n 60 verschillende Kerstkramen rondom de winkels op het Vlietplein staan. Met o.a. de mooiste en lekkerste Kerstproducten en natuurlijk nog veel meer. Daarnaast zullen er ook Kerstkramen zijn die door verschillende Vlietplein-winkeliers worden bemand. Ook aan het muzikale gedeelte is gedacht, want een Kerstmarkt zonder livemuziek is ondenkbaar. Op het Vlietplein zal de Dickens Pretband, gestoken in prachtige Dickens kostuums, tijdens de Kerstmarkt diverse live optredens verzorgen. Allerlei Kerstliedjes zullen dan de revue passeren. De Kerstmarkt duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kom dus gezellig langs op het Vlietplein.

Zaterdag 17 december rijsuitreiking Vlietplein Kerstpakketten Festival

Op deze dag zal, in de middag rond de klok van 14.00 uur, op het Vlietplein de prijsuitreiking plaatsvinden van het Vlietplein Kerstpakketten Festival. Alle prijswinnaars van een mooi Kerstpakket zullen vooraf op de hoogte worden gebracht. Hoe u mee kunt doen leest u hieronder. 

Hoe maakt u kans op een mooi Kerstpakket?                                                                 

Bij iedere besteding van minimaal € 5,- ontvangt u, in de periode tussen dinsdag 1 november en woensdag 14 december een inlevervoucher. U dient deze volledig in te vullen, te voorzien van een aangehechte kassabon en in te leveren(uiterlijk woensdag 14 december) in de speciale jubileum inleverboxen bij de Vlietplein-winkeliers PLUS Ridderkerk en ’t Hobby Schuurke. U kunt zo vaak als u wilt meedoen! 

Advertenties uit de krant