Afbeelding

Band Route61 speelt live bij Bluezy

Algemeen

RIDDERKERK - In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 8 december 2022 Band Route61 in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Rockbluesband Route61 bestaat uit vijf muzikanten met een jarenlange ervaring en zij hebben zich opgewerkt tot een veelgevraagde bluesband voor zowel kleine als grote podia. Met Band Route61 spelen zij een afwisselend repertoire dat varieert van conventionele tot hedendaagse bluesrock, aangevuld met eigen werk in de stijl van BB King, John Lee Hooker, Moose Allison, Ford Brothers en vele andere blueslegendes.

Na het uitkomen van de cd’s “Old Friends New Friends” en “Never Throw Away Your Old Shoes”, die zeer positief zijn ontvangen, is Band Route61 een graag geziene gast in het bluescircuit. Een strakke ritmesectie verzorgt door Wim Hamersveld en Rinus Vink is de basis van Band Route61. De subtiele en opzwepende gitaarpartijen van Steven de Bruijn prikkelen de luisteraar, waardoor de muziek interessant blijft om naar te luisteren. Met de rauwe stem van John de Groot en het indringende harmonica spel van Carolus van Kuilenburg creëert Band Route61 de juiste “Blues Experience”. Tot heden heeft Band Route61 zijn live performance bewezen bij tientallen optredens, waaronder festivals en kleine podia, waar zij ook regelmatig het podium deelde met andere bekende en veel gevraagde bluesbands.

De uitzending van “Bluezy” met Band Route 61 begint om 20.00 uur. Publiek is welkom bij het studio-optreden. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom in het studiogebouw aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1.. Het optreden wordt ook live uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren op etherfrequentie 105.7 FM en via internet: www.rtvridderkerk.nl.

Advertenties uit de krant