Kaarsen van Conny Sinterniklaas
Kaarsen van Conny Sinterniklaas

De IJsvogel in kerstsfeer

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag en zondag 10 en 11 december is bezoekerscentrum de IJsvogel in Rijsoord in kerstsfeer. Bezoekers zijn beide dagen welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

Conny Sinterniklaas staat deze dagen in het bezoekerscentrum met haar kaarsen. Schilderen doet zij al meer dan tien jaar, maar de Rijsoordse kunstenares uit zich sinds enkele jaren ook creatief met  kaarsen. Haar kaarsen zijn allemaal met de hand gegoten, gekleurd en gedecoreerd. Bijna te mooi om ze aan te steken...

Edelstenen
Ook aanwezig op beide dagen iis Ingrid Zelessen die deze maand bij De IJsvogel exposeert met haar edelstenen en schilderijen. Bij haar kan men sieraden en edelstenen kopen.
Bezoekers hebben zo de kans om een handgemaakt cadeautje voor de feestdagen te kopen. Men mag ook binnenstappen om zich op te warmen met chocolademelk of een glaasje glühwein.

Wintertijden
In de winterperiode staan deze warme dranken ook op de kaart van De IJsvogel naast de koffie en thee. Het bezoekerscentrum aan de Waalweg 9a (naast de molen) is in de winter geopend op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
Voor meer informatie: www.bezoekerscentrumwaalbos.nl. Wie meer wil lezen over Ingrid Zelessen kan terecht op: www.ingridstenen.nl. Meer over Conny Sinterniklaas is te vinden op: www.cs-art-deco.nl.

Advertenties uit de krant