Harmonie Slikkerveer is weer klaar voor de rommelmarkt
Harmonie Slikkerveer is weer klaar voor de rommelmarkt F

Rommelmarkt bij Harmonie

Algemeen

RIDDERKERK - Vrijdagavond 19 en zaterdag 20 mei is het terrein van muziekvereniging Harmonie Slikkerveer weer worden omgetoverd in een waar kooppaleis. In en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat kunt u deze twee dagen terecht voor koopjes voorde uitzet, een ‘nieuwe’ kast, speelgoed of die ene elpee die al jaren gezocht wordt. De rommelmarkt van de Harmonie is op vrijdagavond geopend van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Naast tweedehands spullen kan men er terecht voor mooie planten en lekker fruit. Ook kan iedereen zijn geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Er worden vele prijzen verloot zoals leuke cadeaubonnen, strandtassen met BBQ spullen, een wijnarrangement, boodschappentassen en vele hele leuke andere prijzen. Zoals elk jaar kan er weer een lekkere hamburger of frikandel gegeten worden. Ook de suikerspinmachine staat weer klaar. Bij de bar is er koffie, thee en een drankje af te halen.Het orkest en het koor Popformatie Something Else zullen vrijdagavond 24 juni een foodtruckfestival verzorgen in en om het plein bij het muziekcentrum. 

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan de clubkas. Hiermee worden onderhoud aan instrumenten en clubgebouw, uniformen en jeugdactiviteiten bekostigd. Mede door de opbrengst kan de vereniging gratis concerten geven.

Advertenties uit de krant