Them Changes komt naar de studio van Radio Ridderkerk
Them Changes komt naar de studio van Radio Ridderkerk

Them Changes live bij Bluezy

Algemeen

RIDDERKERK - De band Them Changes speelt op donderdag 25 mei live bij Radio Ridderkerk. De groep komt live optreden in een uitzending van het bluesprogramma “Bluezy”.

Them Changes is opgericht medio 2019. In de opstartfase wisselde de samenstelling nog wat, maar eind van het jaar stond de basis er wel. In 2020 was de band klaar om setlists op te gaan bouwen, maar sloeg corona toe en kon de band niet veel doen. Pas weer medio 2021 kon de band starten met repeteren en werd als vaste oefenruimte Poppodium De Beuk in Barendrecht gevonden. In 2022 werd voorzichtig begonnen met de eerste optredens. Oorspronkelijk als cover bluesband begonnen, werd er later een vleugje rock en pop toegevoegd. Nummers van onder andere Buddy Miles, Buddy Guy, Patty Drew, Doobie Brothers, Muddy Waters, Bosz Skaggs, Winery Dogs, Chris Stapleton en Eric Clapton. Inmiddels is Them Changes uitgegroeid tot een 7-koppige band en zijn ze eigenlijk nog op zoek naar een toetsenist. Them Changes bestaat uit: Erik Jochems (drums), Sidney Sengsily (bas), Mees Cremer (lead/slaggitaar), Jan Dekker (slaggitaar), Karin den Ouden, Juliette Jong-Martopawiro en Ed Kuijpers (allen zang).

Bluezy-presentator Nico Bravenboer zal de band met een interview introduceren. Verder mogen de muzikanten vooral muzikaal spreken. De uitzending begint om 20.00 uur. Bezoekers die het optreden in de studio willen bijwonen zijn vanaf 19.30 uur welkom aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1. De entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Advertenties uit de krant