De Wannebiezz komen weer naar Ridderkerk
De Wannebiezz komen weer naar Ridderkerk

RadioNL Zomertoer terug op Koningsplein

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 9 september is de RadioNL Zomertoer weer in Ridderkerk. Het wordt de vierde keer dat het podium hiervoor wordt opgebouwd op het Koningsplein. Het muziekfestijn wordt dit keer al vroeg ingezet. Het eerste optreden is al om 17.00 uur.
In de loop van de avond zullen rond de dertig artiesten op het podium verschijnen. Daarbij zijn Gerard Joling, Thomas Berge, Danny Froger, Sieneke en Gino Graus. Ook de Wannebiezz, het duo Helemaal Hollands, en de Havenzangers en Marco de Hollander komen weer naar Ridderkerk.

Voor het eerst op het Koningsplein zijn De Legendes, een trio dat gevormd is door de kleinzoon van Willy Alberti, een neef van Koos Alberts en een zoon van Nico Haak.
Andere namen op het affiche zijn Alex, Danilo, Tineke, Hessel & Ineke, Menno Aben, Jan Biggel, Chris Bruijn, William Janz, Neelis Leeman, Mike Peterson, Robert van Hemert, Jeffrey Kuipers, Edwin van der Toolen en Frank Verkooyen. De Zomertoer is weer naar het plein gehaald door de Stichting Evenementen Ridderkerk. De toegang is wederom gratis.

Advertenties uit de krant