Vrijwilligers van De Zonnebloem waren actief in het centrum van Ridderkerk
Vrijwilligers van De Zonnebloem waren actief in het centrum van Ridderkerk

Stemmen winnen voor De Zonnebloem

Algemeen

RIDDERKERK - Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer de RaboClubSupport actie voor verenigingen in IJsselmonde-Drechtsteden gebied. Verenigingen kunnen financiële steun te krijgen door stemmen van Rabobankleden te werven; hoe meer stemmen hoe hoger de bijdrage van de Rabobank. 

Deze keer nemen 238 verenigingen en organisaties uit deze regiodeel aan de actie. Daarbij is de afdeling Ridderkerk van De Zonnebloem, die op vrijdag 8 september in het centrum van Ridderkerk actief was.

Bodywarmers
Ondanks de hittegolf temperatuur van 31 graden liepen de vrijwilligers vrijdagmiddag met bodywarmers (voor de herkenbaarheid), flyers en draagposters door het winkelcentrum en over de weekmarkt van Ridderkerk om stemmen voor De Zonnebloem te werven.

Tot 26 september 
Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen tot dinsdag 26 september.
Als in oktober de uitslag bekend wordt gemaakt hoopt De Zonnebloem een mooie bijdrage van de Rabobank te mogen ontvangen om daarmee Ridderkerkers met een lichamelijke beperking te kunnen blijven verblijden met huisbezoek , gezellige middagen, uitstapjes en vakantieweek.

Advertenties uit de krant