Arjan Breukhoven komt naar Rijsoord
Arjan Breukhoven komt naar Rijsoord

Orgelconcert in de Opstandingskerk

Algemeen

RIDDERKERK - Zaterdagmiddag 23 september geeft organist Arjan Breukhoven een orgelconcert in de Opstandingskerk in Rijdoord. Hij brengt vanaf 16.00 uur een verrassend en spectaculair programma met als thema “World Organ Tour”.

Breukhoven geeft jaarlijks talloze concerten, uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen Europa, de USA, Rusland en Australië. Als pianist en als organist werkt hij regelmatig samen met nationale en internationale artiesten. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van een drietal zeer grote mannenkoren en van het “Australien Christian Men’s Choir” in de Australische stad Perth.
Tijdens het concert op 23 september worden melodieën gespeeld van componisten vanuit heel de wereld, o.a. J.S. Bach, G. Fauré, G. Rossini, A. Piazzolla en vele anderen. Kortom, melodieën die goed in het gehoor liggen.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree van de kerk aan de Rijksstraatweg 95 en kosten € 5,00 per stuk (pinnen niet mogelijk). Kinderen tot 15 jaar gratis. De kerk is vanaf 15.30 uur open. Na het concert is er gelegenheid om koffie/thee te drinken en cd-’s te kopen.

Advertenties uit de krant