Mad Lee speelt op donderdag 23 november bij Radio Ridderkerk
Mad Lee speelt op donderdag 23 november bij Radio Ridderkerk

Mad Lee speelt live in Bluezy

Algemeen

RIDDERKERK - De bluesband Mad Lee is op donderdag 23 november bij Radio Ridderkerk. De groep zal optreden in een rechtstreekse uitzending van het programma “Bluezy”.

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De vier doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan de legendarische muziekhelden die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren. Mad Lee is opgericht half 2018. Sinds begin 2019 is Mad Lee regelmatig te zien op de Nederlandse poppodia en in de muziekcafe’s door het hele land. Ook is de band regelmatig in Duitsland te vinden en een enkele keer in België. De herkenbare rock- en blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Eerlijke muziek, zonder poes-pas en met veel energie gebracht in een eigen stijl, een eigen geluid. Een energieke sfeer, nostalgische herkenning en een swingend publiek kenmerkt een optreden van Mad Lee

De uitzending van “Bluezy” begint om 20.00 uur. Presentator Nico Bravenboer zal de band met een interview introduceren. Daarna mag de muziek spreken. Publiek is welkom bij dit optreden in de studio. Vanaf 19.30 uur is men welkom in het studiogebouw aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1. De entree is gratis.

Het optreden van Mad Lee wordt ook live uitgezonden op het You Tube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app. 

Advertenties uit de krant