Op 2 januari nemen Mario Ballin en Thijmen Barentsen Ross Lovell over.
Op 2 januari nemen Mario Ballin en Thijmen Barentsen Ross Lovell over.

Nieuwe eigenaren voor Ross Lovell

Algemeen

De nieuwe eigenaren van Ross Lovell in Rijsoord staan te popelen om te beginnen, maar ze moeten nog even wachten. Op 2 januari nemen ze de zaak over en op 11 januari vieren ze dat ze officieel het stokje hebben overgenomen.
Mario Ballin en Thijmen Barentsen zijn al lange tijd werkzaam in de horeca. Mario zelfs al vierenhalf jaar bij Ross Lovell en Thijmen deed ondanks zijn jonge leeftijd (net 27 jaar) al ruim tien jaar ervaring op bij veel verschillende restaurants. Beiden zagen het zitten om het restaurant over te nemen en na goede gesprekken met de eigenaren en met elkaar hebben ze de knoop doorgehakt. “’Het is een mooie kans” vertelt Mario. ‘’Het restaurant is een historisch gebouw en ligt op een unieke locatie en is ook een officiële trouwlocatie. Ik zal als gastheer gaan werken. Iets waar ik enorm naar uitkijk.”

Thijmen is net zo enthousiast als Mario. ‘’Ik heb de afgelopen tien jaren in zoveel verschillende keukens gestaan, heb catering verzorgd, zelfs gekookt voor de koning. Het wordt tijd om mijn eigen koers te gaan varen en mijn eigen ideeën te verwerken in de menu’s.”

Beiden mannen geven aan dat ze zich voor 200 procent gaan inzetten. ‘’Natuurlijk gooien we niet meteen op 2 januari het roer om. We gaan in de toekomst kleine veranderingen doorvoeren, zodat het steeds meer van ons wordt. Voor de gasten blijft Ross Lovell de plek die ze kennen en waar ze graag komen. De plek waar ze een feest kunnen organiseren, trouwen en heerlijk kunnen lunchen en dineren.”
Het personeel blijft bij Ross Lovell: ‘’Gemotiveerde jongeren die willen leren zijn welkom om te solliciteren. We worden ook een leerbedrijf zodat we onze eigen kennis over kunnen brengen.”
Tot 31 december zijn Gerrit van den Berg en Isabella Wildtham nog in Ross Lovell te vinden. Daarna nemen Mario en Thijmen het stokje over.

www.rosslovell.nl.

Advertenties uit de krant