Sinterklaas maakt na zijn ontvangst op het Koningsplein een rondgang door het winkelhart

Sinterklaasfeest op het Koningsplein

RIDDERKERK - Op zaterdag 25 november zal er voorafgaand aan het bezoek van Sinterklaas aan het centrum van Ridderkerk een feest zijn dat om 13.00 uur begint op het Koningsplein met de Kids-Mega-Pieten-Party.

Dit is een waanzinnig te gekke zang, doe & dans happening met twee knotsgekke Roetveegpieten. Deze danspieten doen leuke nieuwe dansjes, waar kinderen al snel aan meedoen. Twee muzikale kinderentertainers, ondersteunt door danspieten, geven een gevarieerde show dat gegarandeerd een knaller wordt! Er kan lekker gedanst en gezongen worden op de leukste en vetste Sinterklaas-hits. Er zijn ook coole spelletjes en een vrolijke muziekquiz, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Uiteraard zal Sinterklaas zich op het podium laten zien om tot alle kinderen een warm welkomstwoord te richten. Dit feest wordt georganiseerd door de SER (Stichting Evenementen Ridderkerk)

Rondgang
Aan het einde van de Kids-Mega-Pieten-Party zal Sinterklaas rond 14.00 uur met zijn gevolg van talloze Pieten en de Pietenband een rondgang maken door het winkelcentrum. Het hoge bezoek zal ruimschoots de tijd nemen om alle kinderen in de gelegenheid te stellen de Sint van dichtbij mee te maken. De Snoeppieten brengen voor de kinderen wat lekkers mee welke ze zullen uitdelen namens de winkeliers van het Winkelhart Ridderkerk. Wie een schoentje heeft gemaakt met de knutsel-kleurplaat van het Winkelhart Ridderkerk moet dat vooral niet vergeten mee te nemen en af te leveren bij de kraam nabij de ingang van de Hema. Het bezoek zal rond 15.30 uur het centrum verlaten omdat de Sint daarna nog heel veel verplichtingen elders heeft.