Indrukwekkende getuigenis in korte film “PAS”

RIDDERKERK - In een aangrijpende korte film gebaseerd op het werkelijke levensverhaal, deelt Adino Koeiman zijn getuigenis over de grootheid van God en de kracht van hoop in mensenlevens. De premiere is op zaterdag 25 november bij House of Worship Hulanda in Ridderkerk-Bolnes.

Adino worstelde in zijn jongere jaren met een leven vol verslaving, diefstal, seksuele immoraliteit, feesten en gevangenisstraffen. Samen met zijn broer leefde hij vele jaren in duisternis. Op een cruciaal punt in zijn leven, toen hij geen uitweg meer zag, ervoer Adino een ontmoeting met de levende God. Deze ontmoeting bracht een onmiddellijke verandering teweeg, leidend van een leven dat op weg was naar de dood, naar een leven vol hoop en vernieuwing.

Productie
House of Worship Nederland presenteert dit inspirerende verhaal in de vorm van een aangrijpende film getiteld PAS”. De film, geproduceerd door Pastor Chesron Richardson en geregisseerd door Jermaël Lanoy, samen met co-regisseur Sharinette Martinez, toont de transformatie van een leven dat bijna tot stilstand was gekomen door de dood. Door Gods genade, liefde en barmhartigheid wordt in deze film getoond hoe dit leven werd getransformeerd tot iets nieuws.
Deze indrukwekkende productie was niet mogelijk geweest zonder de betrokkenheid van getalenteerde acteurs, een toegewijd mediateam en anderen die op diverse manieren hebben bijgedragen.

De eerste voorstelling van PAS begint zaterdag om 19.00 uur bij House of Worship Hulanda aan de Pretoriusstraat 56.