Kindermoment tijdens de internationale samenkomst

Internationale samenkomst

RIDDERKERK - Op zondag 26 november is er weer een internationale samenkomst in de Boezemkerk in Bolnes. Tijdens deze middag is Arjo vanEijsden de spreker met als centraal themaL “Advent, ben jij er klaar voor?”, gebaseerd op Mattheüs 24: 3, 6-8 en 36-44.

Deze internationale samenkomst is specifiek gericht op mensen met diverse achtergronden, zoals vluchtelingen, statushouders en anderstaligen. Daarom zullen er tolken aanwezig zijn om te vertalen naar het Arabisch, Farsi en Engels. Ook alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Voor gezinnen met kinderen wordt gezorgd. Er is een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot twaalf jaar oud, en er is een crèche voor de allerkleinsten. Na de samenkomst is er gelegenheid voor informele ontmoetingen, waarbij koffie, thee, limonade en andere lekkernijen worden geserveerd.
De samenkomst in de kerk aan de Pretoriusstraat 2 begint om 16.00 uur. De deuren gaan om 15.30 uur open.
De internationale samenkomsten worden twee keer per maand georganiseerd vanuit diverse kerken in Ridderkerk.