Het orgel van de Opstandingskerk

Kerkdiensten op zondag 26 november in Ridderkerk:

Christelijk Gereformeerd
Elimkerk, Margriete van Comenestraat 8, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. C. Droger, 17.00 uur: ds. C. Droger

Evangelisch
Volle Evangelie Gemeente De Kern, Stadhouderslaan 29, Slikkerveer: meer info: www.veg-dekern.nl

Volle Evangelie Gemeente Howhulanda: 14.00 uur: eredienst in kerkgebouw PG Bolnes. Meer info: www.howhulanda.org

Gereformeerde Gemeente
Eben Haëzerkerk, Oranjestraat 110, Slikkerveer: 9.30 uur: student J. Janse, 14.30 uur: student J. Janse

Bethelkerk, Anjerstraat 2, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. G.W.S. Mulder, 17.00 uur: ds. G.W.S. Mulder

Nederlandse Gereformeerde Kerk
Maranathakerk, Stadhouderslaan 317, Slikkerveer: 10.00 uur: ds. Jan Geersing, 16.30 uur: ds. P. Niemeijer

Hersteld Hervormd
Sionskerk, Baden Powellstraat 2, Ridderkerk: 9.00 uur: ds. C. Gielen, 11.15 uur: ds. W.J. van den Brink, 17.00 uur: kandidaat W.J. Korving

Hervormd (PKN)
Boezemkerk, Pretoriusstraat 2, Bolnes: 9.30 uur: hr. P. Huijser, 16.00 uur: internationale dienst

Goede Herderkerk, Seringenstraat 1, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. J.P. Kraaijeveld, 17.00 uur: ds. A.H. Groen.

Hervormde Gemeente Rijsoord, Rijksstraatweg 43: 10.00 uur: ds. A.H. Groen, 17.00 uur: ds. G.J. van Beek

Ichthuskerk, Vlietplein 1, Drievliet: 9.30 uur: ds. F. Maaijen, 16.00 uur: ds. E. de Mots

Immanuëlkapel, Pruimendijk 99, Oostendam: 9.30 uur: ds. E. de Mots, 16.00 uur: ds. A.J. van den Herik

Singelkerk, Kerksingel 1, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. K.M. Teeuw, 17.00 uur: ds. M. van Heijningen

Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1, Slikkerveer: 9.30 uur: ds. J.A.A. Geerts, 16.00 uur: ds. R.W. van Mourik

Protestantse Gemeenten
Christus is Koning Kerk, Juliana van Stolbergstraat 44, Slikkerveer: 9.30 uur: ds. Gerard van de Wetering

De Levensbron, Jan Luykenstraat 10, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. E.G. Matser

Opstandingskerk, Rijksstraatweg 97, Rijsoord: 9.30 uur: ds. C.A. Streefkerk

Protestantse Gemeente te Bolnes, Pretoriusstraat 56: 9.30 uur: mevr. R. Keijzer-Meeuwse

Rooms-Katholiek
R.K. Parochie St. Joris: Theresiakapel, Donckselaan 10b: 10.00 uur: Francois Numbi

Van Wijk tot Wijk

RIDDERKERK

Kerststukje maken

Op vrijdag 24 november is er een creamiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Deze middag kan men een kerststukje maken. Deze activiteit voor ouderen is van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname kost € 3. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Kinderbijbelclub

In de Huiskamer van Ridderkerk is op zaterdag 25 november weer kinderbijbelclub. Tussen 10.30 en 12.00 uur wordt een mooi Bijbelverhaal verteld, gezellig gezonden en iets leuks geknutseld. Alle kinderen zijn deze ochtend welkom aan de Sint Jorisstraat 8.

Najaarsbingo

De activiteitencommissie van Voncelparc presenteert op zaterdag 25 november een najaarsbingo. Alle bewoners van het Voncelparc zijn hierbij welkom. De bingomolen draait tussen 14.00 en 17.00 uur in de ontmoetingsruimte aan de Jan Luykenstraat 1a. Er zijn leuke prijzen te winnen. Deelname kost € 4,50. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Wijk Idee Team Ridderkerk Oost.

Pelgrimverhalen

De afdeling Ridderkerk van Vrouwen van Nu heeft op maandag 27 november een ledenmiddag in de zaal van de Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10. Riet en Guus, pelgrims in hart en nieren, komen hun verhalen vertellen over de vele tochten die zij gemaakt hebben. De ledenbijeenkomst begint om 13.30 uur. Niet-leden kunnen er voor € 6,50 bij zijn, inclusief een kopje koffie of thee.

Financieel spreekuur

Op dinsdag 28 november is er een financieel spreekuur in de Huiskamer van Ridderkerk. Deze morgen is iemand van Schuldhulpmaatje aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen. Men kan er tussen 9.30 en 11.30 uur voor terecht aan de Sint Jorisstraat 8.

Creaochtend

De stamtafel van de Huiskamer van Ridderkerk is op donderdag 30 november weer voor deelnemers aan de creaochtend. Iedereen die het fijn vindt om te breien of te haken is deze morgen welkom aan de Sint Jorisstraat 8. Ook met vragen over brei- of haakwerk kan men terecht.

SLIKKERVEER

Winterfair

Op zaterdag 25 november organiseert Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer een gezellige “Winterfair”. Op deze fair zijn leuke cadeautjes en sfeermakers voor de komende feestdagen te vinden. De winterfair is van 10.00 uur tot 16.00 uur in het wijkcentrum aan de Reijerweg 62. De toegang is gratis.

BOLNES

Popkoor bij wijkdiner

Op donderdag 7 december hoopt de Ridderkerkse popformatie Something Else het Wijkdiner op te luisteren met haar kerstrepertoire. Het repertoire bestaat afwisselend uit vrolijke Engelstalige kerstnummers tot klassierkers als Silent Night, Hallelujah en Little Drummer Boy. Het wijkdiner start om 18.00 uur, de deur gaat om 17.30 uur open en er wordt een bijdrage van €5,- pp gevraagd.
Inwoners van Bolnes kunnen zich tot dinsdag 5 december opgeven in de kringloopwinkel van Het Anker (WVC), Noordstraat 255A of via info@ankervanbolnes.nl.