Kim Kado, Marco Marsepein en Chico Choco komen naar Ridderkerk
Kim Kado, Marco Marsepein en Chico Choco komen naar Ridderkerk

Pret met de bekendste Pieten van Nederland

Algemeen

RIDDERKERK - Zaterdag 2 december tussen 12.00 en 16.00 uur zullen talloze Pieten naar het Winkelhart Ridderkerk komen. Ze gaan dan een gezellige interactie aan met alle kinderen die volop uitzien naar de verjaardag van Sint Nicolaas.

Het wordt een actie met veel verrassingen! Wie een schoentje heeft ingeleverd van de knutsel-kleurplaat van het Winkelhart Ridderkerk kan in dit tijdsbestek het weer ophalen met een leuk cadeautje dat mede is mogelijk gemaakt door Sluban. Sluban is een alternatief merk bouwsteentjes dat ook past op andere merken bouwblokjes.

Deze middag komen de pieten Kim Kado, Marco Marsepein en Chico Choco, bekend uit “De Grote Sinterklaasfilm” langs in Ridderkerk. Dit hoge bezoek is zeker favoriet bij vele kinderen. Hoe leuk is het dan om ze even te kunnen zien op korte afstand. Vanaf 13.00 uur zijn ze te vinden in of nabij het voormalige Dolcispand naast Bram Ladage in de Jorishof. De ontmoeting die hier plaatsvindt duurt ongeveer een uur. Kom dus op tijd! Naast deze bekende Pieten zullen er nog tal van andere Pieten aanwezig zijn tussen 12.00 uur en 16.00 uur die voor veel vermaak zullen zorgen. Voor meer informatie: www.winkelhartridderkerk.nl

Advertenties uit de krant