Kerstmarkt bij Sursum Corda

RIDDERKERK - De maand december staat bij de Rijsoordse muziekvereniging Sursum Corda Rijsoord volledig in het teken van kerst. Op zaterdag 2 december wordt er in het verenigingsgebouw aan de Rijksstraatweg 287 een kerstmarkt georganiseerd. Jong en oud kunnen van 10.00 tot 15.00 uur komen kijken en leuke spullen kopen voor de kerst. Om 14.00 uur vindt de trekking van de loterij plaats.

Op zondag 3 december verzorgt het orkest traditioneel de muzikale begeleiding van de eerste adventsdienst in de Opstandingskerk aan de Rijkstraatweg 95. Op vrijdag 8 december vindt in deze kerk het kerstconcert plaats. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur open. Dit jaar wordt het concert in samenwerking met het jongerenkoor One Voice georganiseerd. De toegang is gratis door sponsoring vanuit het wijkideeteam. Sursum Corda sluit de maand af met de muzikale begeleiding van Lichtjesavond op woensdag 13 december bij de Hervormde Kerk aan de Rijksstraatweg 43.