Winterfair van Tabitha in Wilhelminakerk

RIDDERKERK - Stichting Tabitha houdt op zaterdag 2 december een winterfair in de Wilhelminakerk in Slikkerveer. Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen welkom in de kerk aan de Bourgondischelaan 1. Om 11.00 uur is er een optreden van het kinderkoor De Sleutel.

Bij de fair is onder meer een tweedehands boekenmarkt. Daarnaast worden diverse kramen gevuld met cadeauartikelen. Er zijn leuke presentjes te vinden voor Sinterklaas. Ook zijn er mooie kraamcadeautjes. De boodschappentas kan meegenomen worden voor lekkernijen van bakker Voordijk, groente en fruit, kaas, noten en wijn. Bovendien is er verkoop van beenmode en Zusss artikelen. Men kan ook langs komen voor een kopje koffie of een broodje rookworst.
Vrijwilligers van de Tabitha vertellen op de fair graag over het werk van de stichting en de hulpverlening in Oost-Europa. Er is een kraam met informatie. Informatie is ook te vinden op: www.stichting-tabitha.com.