Facet helpt bij aangifte inkomstenbelasting

RIDDERKERK - Facet Ridderkerk biedt, net als voorgaande jaren, hulp bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Er wordt met deze hulp gestart op woensdag 6 maart. Men kan men zich voor deze hulp inschrijven bij het kantoor van Facet aan de Schoutstraat 5.

Voor het doen van de aangifte moet men goed voorbereid zijn. Niet alleen met de papieren. Men moet ook kunnen inloggen met de eigen DigiD. Hiervoor moet men in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop men de DigiD app kan downloaden. Er kan dan simpel en veilig ingelogd worden. Als men deze app niet heeft is het noodzakelijk dat het mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan de eigen DigiD. Dat kan men doen via de website van DigiD. Wie geen mobiele telefoon heeft kan telefonisch (088 123 6555) of via de website van DigiD een machtigingscode vragen. Als het niet lukt om het mobiele nummer te koppelen kan daarbij geholpen worden op het spreekuur van Facet. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan men contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180-432350 of langskomen op het kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.