Stichtingsvoorzitter Jan Verhoeven en Arjan Buijs tekenden de overeenkomst

Arjan Buijs hoofdsponsor van Oud Ridderkerk

RIDDERKERK - Aan de hoofdsponsors die de stichting Oud Ridderkerk reeds telt, wordt een bekend Ridderkerks bedrijf toegevoegd. Maandag 5 februari tekende Arjan Buijs het contract waarmee hij zich met Podotherapie Arjan Buijs voor drie jaar aan het museum verbindt.

Het stichtingsbestuur prijst zich gelukkig om een bedrijf met een dergelijke staat van dienst als steun en toeverlaat in het vaandel te hebben.
De praktijk aan de Olmenlaan is in Ridderkerk en daarbuiten bekend bij de mensen waar steunzolen een onontbeerlijk onderdeel van het dagelijks leven vormen. Voor de ondertekening van het sponsorcontract in Museum Ridderkerk Oudheidkamer waren oude foto’s en knipsels over Buijs en de schoenmakerij van zijn vader verzameld.