Het team van de Regenboog
Het team van de Regenboog Foto: Roelie `t Jong

“De Regenboog” opent aan Dr. Colijnstraat

RIDDERKERK - Op woensdag 14 februari wordt om 14.00 uur op feestelijke wijze een nieuwe winkel in het Ridderkerkse geopend. Aan de Dr. Colijnstraat 28 wordt gestart met “De Regenboog”, een winkel voor goede doelen die gerund wordt door vrijwilligers.

“We zijn er hartstikke trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen met ons hele team, want we zijn allemaal vrijwilligers en willen met deze winkel geld ophalen voor meerdere goede doelen in Ridderkerk en omstreken. Ons vertrouwde team heeft jarenlang vrijwillig en vol liefde bij het Leger des Heils (nu een Bij Bosshardt) meegedraaid, maar door verschil van inzicht zijn we daar gestopt. We gaan nu hier met veel liefde, warmte en enthousiasme opstarten met verschillende initiatieven’’, vertelt Letty Been.

Meer dan kringloopwinkel
In de afgelopen weken heeft het winkelpand een metamorfose ondergaan. De binnenruimte is opnieuw ingericht, waardoor er een kringloop winkeltje is gecreëerd, maar dat is zeker niet het enige. “We verkopen vintage kleding en nog meer leuke spulletjes in onze kringloopwinkel. Daarnaast hebben we ook onze oude vertrouwde haak- en breiclub en kunnen mensen ook binnen wandelen voor een praatje en/of luisterend oor en een kopje koffie of thee in onze huiselijke sfeer. De Regenboog bestaat niet voor niets uit zeven kleuren en met ons motto: ‘Met Elkaar Zorgen Voor Elkaar’ proberen we dat ook uit te dragen’’ licht Letty toe. De Regenboog is na woensdag 14 februari geopend op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.