Internationale samenkomst in Boezemkerk

RIDDERKERK - Op zondag 11 februari staat er een bijzondere Internationale samenkomst gepland in de Boezemkerk te Bolnes. Jos van der Hoog zal de spreker zijn, en het thema van de samenkomst is ontleend aan Romeinen 10:4-15, met als titel: “Geloof is levensbelangrijk”.

Deze internationale bijeenkomst is speciaal gericht op mensen met diverse achtergronden, zoals vluchtelingen, statushouders en anderstaligen. Daarom zal er tijdens de samenkomst vertaling beschikbaar zijn in het Arabisch, Farsi en Engels. Natuurlijk zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.
De samenkomst in de kerk aan de Pretoriusstraat 2 begint om 16.00 uur, waarbij de deuren open gaan om 15.30 uur. Voor gezinnen met kinderen wordt goed gezorgd. Er is een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot twaalf jaar oud, en er is ook een crèche voor de allerkleinsten. Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid voor informele ontmoetingen onder het genot van koffie, thee, limonade en andere lekkernijen.

De internationale samenkomst vinden op initiatief van verschillende kerken om de veertien dagen plaats. De organisatoren zouden een financiële ondersteuning voor deze samenkomsten zeer waarderen. Als u wilt bijdragen, kunt u een gift overmaken naar IBAN-nummer NL77 RABO 0340 3907 78, ten name van Diaconie Herv. Gemeente Ridderkerk. Voor de meest actuele informatie en eventuele updates: https://internationalserviceridderkerk.nl en www.facebook.com/internationalserviceridderkerk.