Victor Mijnders in de studio van Radio Ridderkerk

Praten met Victor Mijnders

RIDDERKERK - CDA-raadslid Victor Mijnders is de studiogast in de komende uitzending van het radioprogramma “Praten met een Ridderkerker”. Presentator Aad Hoogendijk zal hem aan de tand voelen over zijn betrokkenheid met Ridderkerk en daarbij proberen om leuke anekdotes te ontlokken.

Hij kan met Mijnders terug in de tijd naar zijn rol als groenteman op het dorp en zijn vrijwilligerswerk voor de Tentweek in Slikkerveer. De uitzending van “Praten met..” is zondagmiddag direct na het nieuws van 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.