Vrijwilligerstraining met Digikoffer

RIDDERKERK - Op vrijdag 8 maart organiseert Facet Ridderkerk een vrijwilligerstraining voor de Digikoffer. De Digikoffer is een koffer waarin allerlei handige en slimme hulpmiddelen zitten om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

De training is voor vrijwilligers die het leuk en interessant vinden om hieraan mee te werken. Er wordt verteld over het doel van de Digikoffer en uitleg gegeven over de producten.
Er zitten ongeveer 24 producten in de koffer zoals een tandpastadispenser, automatische blikopener of een flitsende deurbel. Alle producten ondersteunen ouderen bij hun dagelijks handelen of hun dagelijkse verzorging.
Wie deze producten de komende maanden in Ridderkerk wil promoten bij ouderen kan zich aanmelden bij Facet. De training op 8 maart is van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.
Aanmelden kan bij Wendy Snel bij Facet Ridderkerk: 0180 - 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl