Leden van de ChristenUnie met een verrassing in het Waalbos

Valentijnsactie van ChristenUnie

RIDDERKERK - Het wordt inmiddels bijna een traditie. Wat een paar jaar terug begon als een activiteit in campagnetijd is een vast item geworden in de agenda van de fractie van ChristenUnie Ridderkerk.

Zaterdag 10 februari waren Tjalke Alkema en Ard Haan namens de ChristenUnie van de partij bij de vrijwilligers van Stichting Natuurbeheer Waalbos. Dit keer niet alleen om mee te helpen, maar ook om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Tjalke: “Vrijwilligerswerk maakt mensen blij en onderling betrokken. Vrijwilligers zijn het onzichtbare goud van Ridderkerk. Daarom is het belangrijk dat we regelmatig waardering laten blijken voor de inzet die wordt geleverd. Onze jaarlijkse actie in het kader van Valentijnsdag sluit daar goed bij aan. Je zou kunnen zeggen dat we als fractie van alle Ridderkerkse vrijwilligers houden” Aan het begin van de ochtend (nog voor het harde werken) zijn de aanwezige vrijwilligers getrakteerd op waarderende woorden en een heerlijke chocoladetablet met “Bedankt” er op.

Vrijwilligers welkom
Tjalke: “Deze vrijwilligersgroep levert een belangrijke bijdrage aan het natuurlijk beheren van een deel van het Waalbos” Het is fijn om hen op deze manier te kunnen bedanken.
Christa Groshart bedankte op haar beurt de aanwezige fractieleden: “heel fijn dat er op deze manier betrokkenheid en waardering wordt getoond” De stichting kan nog meer vrijwilligers gebruiken. Ook als men een keer als proef wil meedraaien is men welkom. Op de website van de stichting https://www.onswaalbos.nl is hierover meer informatie te vinden.