Een aantal hoofdrolspelers van Passion4kids 2024 tijdens de studio-opnames in Dordrecht
Een aantal hoofdrolspelers van Passion4kids 2024 tijdens de studio-opnames in Dordrecht

Passion4kids 2024 in het Ambachtse Baxpark

Algemeen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op woensdag 27 maart is in Hendrik-Ido-Ambacht de nieuwe editie van Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs. Na de tocht met het verlichte kruis barst dit unieke gratis muziekevenement om 19.30 uur in het Baxpark los voor een hopelijk weer groot publiek.

Naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion - vertellen kinderen met Passian4kids aan de hand van Nederlandse moderne popnummers het paasverhaal over de laatste uren van het leven van Jezus. Dit jaar wordt dat gedaan door kinderen van De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom, de drie Ambachtse kindcentra van PIT.
Om hun zang- en acteertalenten te ontdekken of verder te ontwikkelen, konden de kinderen van de drie Ambachtse kindcentra acht workshops onder leiding van vocal coach en zanger Rowan van Kante volgen. De kinderen bij wie dit naar meer smaakte, hebben vervolgens via filmpjes en daarna live auditie gedaan voor de hoofdrollen en het koor. Daarbij had de selectiecommissie een moeilijke taak, want ook dit keer werd weer duidelijk hoeveel talent de kinderen in huis hebben. Ondertussen had het Passion4kids-team het script opgefrist, een aantal nieuwe popnummers gekozen en besloten om ten opzichte van de vorige edities de kinderen nog meer live te laten optreden.
Na de audities zijn de zangrepetities voor de cast en het koor van start gegaan en inmiddels zijn de studio-opnames achter de rug. De komende week vinden de filmopnames op diverse locaties in Hendrik-Ido-Ambacht plaats.

Advertenties uit de krant