Peter de Liefde presenteert Volgspot Drechtstreek

Volgspot Drechtstreek op TV Ridderkerk

RIDDERKERK - TV Ridderkerk zendt komend weekend de februari-aflevering uit van “Volgspot Drechtstreek”.

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Hij ontvangt deze maand aan tafel cabaretier Piet van Eeghen, die daarna live twee liedjes uit zijn programma ten gehore brengt. Jip Bartels en Lucas Schilperoort schuiven vervolgens aan, om te praten over ‘De Toneelmakerij’ en de voorstelling ‘Rijnreisje’, een muzikale en beeldende reis zonder grenzen voor jeugd & familie te zien op vrijdag 1 maart in de kleine zaal van Kunstmin.

Voor het programma is ook een bezoek gebracht aan Dilana Smith voor een interview en een spontaan huiskameroptreden. Zij treedt vrijdag 1 maart op in theater De Willem met haar programma ‘Legendary Women Of Rock’.

Verder presenteert het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde twee liedjes, laat Florian weer van zich horen, is er de agenda van de drie grote theaters en bijna tot slot krijgen we een prijsvraag, waarmee twee kaarten te winnen zijn voor Piet van Eeghen in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht op vrijdag 1 maart.

Het programma is te zien bij TV Ridderkerk vanaf vrijdag 23 februari t/m zondag 25 februari om 15.00 uur, 17.00 uur, 19.00 uur, 21.00 en 23.00 uur. Alle informatie over de ontvangstmogelijkheden staat op: www.rtvridderkerk.nl.