Aan ronde tafels in Villa California

Valentijnsdiner wederom een succes

BARENDRECHT/RIDDERKERK - Op vrijdag 16 februari organiseerde het Villa California Fonds voor de vijftiende keer een bijzondere avond met een Valentijnsdiner. De organisatie benaderde de sociaal werkers ouderen van Facet Ridderkerk om senioren uit Ridderkerk voor dit gezellige diner uit te nodigen. Het predikaat ‘eenzame ouderen’ mocht deze avond niet hebben.

De genodigden kregen een warm ontvangst in Villa California. De zaal van het bedrijfsgebouw was feestelijk versierd en iedereen nam plaats aan een ronde tafel, waarna een kennismaking plaatsvond met de andere gasten. Naast senioren uit Ridderkerk waren ook senioren uitgenodigd door Aafje Barendrecht en Lelie zorggroep.

Na een welkomstwoord door de organisatie en hartelijke woorden van de burgermeester uit Ridderkerk werd er een heerlijk driegangenmenu geserveerd. Tijdens het diner werd er muziek gedraaid en iedereen kon verzoeknummers aanvragen.
De genodigden bedanken de organisatie Villa California voor deze fantastische avond, de persoonlijke aandacht en het heerlijke diner. Zij gaven een groot applaus voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Deze activiteit tot verbinding en samenwerking draagt bij aan het gedachtengoed van de Coalitie tegen Eenzaamheid Ridderkerk.