Back to the 80’s/90’s/00’s in De Loods

RIDDERKERK - Op zaterdag 24 februari aanstaande duikt De Loods in Ridderkerk weer terug in de tijd met een ‘Back tot he 80’s, 90’s en 00’s Party.

Op deze avond worden de beste dansplaten van de jaren ‘80, ‘90 en 00’s (en ook een beetje tot nu) gedraaid. Bij al die hits zal er een verlichte dansvloer weer voor het echte discogevoel. Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan!

Voor dit muziekfeestje geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. Kaarten kunnen voor € 7 (exclusief servicekosten) online gekocht worden via: ww.deloodsridderkerk.nl. Aan de deur aan de P.C. Hooftstraat 4a kost een kaartje € 10.
Er kunnen in De Loods geen munten meer worden gekocht. Aan de bar kan alleen nog worden gepind. Reeds aangeschafte munten kunnen nog wel worden ingeleverd t/m 1 juni 2024.