De Kandelaar heeft boeken in de uitverkoop

Uitverkooptafel bij De Kandelaar

RIDDERKERK - Om het assortiment fris en actueel te houden, maakt de christelijke boek- en muziekhandel De Kandelaar regelmatig plaats voor nieuwe uitgaven. Boeken die van de plank moeten komen in de winkel op de uitverkooptafel.

Daarop wordt nu 30% korting gegeven op één boek, 40% korting op twee boeken en 50% korting bij aanschaf van drie boeken of meer!
De Kandelaar, een bekende winkel in Ridderkerk en omstreken, put uit jarenlange ervaring. Dit jaar 40 jaar met alle jaren vrijwilligers, zodat de ‘winst’ ten goede kan komen aan goede doelen.
Ondanks de groeiende trend van online aankopen voor boeken en muziek, doen de vrijwilligers een beroep op iedereen om lokaal te winkelen en zo De Kandelaar te blijven ondersteunen! Overigens kan er ook bij De Kandelaar online worden besteld. Binnen Ridderkerk wordt er zelfs bezorgd zonder bezorgkosten in rekening te brengen.
De Kandelaar is gevestigd aan de Sint Jorisstraat 10. Voor meer informatie over de winkel, openingstijden en de goede doelen die gesteund worden:
 www.de-kandelaar.nl.