Zwemdisco met carnavalsthema

RIDDERKERK - Vrijdag 23 februari is in er in het Ridderkerkse zwembad de Fakkel weer een zwemdisco. Het thema is dit keer carnaval.

Dit muziek- en verkleedfestijn is voor kinderen t/m 12 jaar. Het zwembad wordt omgetoverd tot een discoruimte, waar gedanst kan worden in en naast het water. DJ Kevin zal van 19.00 tot 22.00 uur de vetste hits draaien. Verzoeknummers zijn altijd aan te vragen. Oudere kinderen mogen er niet bij zijn, maar ouders zijn van harte welkom. Kaarten zijn te koop in de webshop van: www.de-fakkel.nl.

Kans op prijs
Kinderen die verkleed naar deze carnavalsdisco komen maken kans op prijzen. Voor deze wedstrijd moet men bij de zwemdisco een foto maken waarop te zien welke uitdossing gedragen wordt. Deze foto moet gedeeld worden op Facebook of Instagram met een tag naar zwembad De Fakkel. Maak ook gebruik van #zwemdiscocarnaval. Op 1 maart wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en Instagram.