Afbeelding
Ingezonden mededeling

Twee Škoda introducties tijdens de Škoda Day bij Auto Hoogenboom

Algemeen

PERSBERICHT
Rotterdam, 20 februari 2024

Škoda introduceert dit jaar maar liefst vijf nieuwe modellen en de eerste modellen zijn de Škoda Scala en Kamiq. Op zaterdag 9 maart kunt u kennismaken met deze nieuwe modellen van 10.00 – 17.00 uur tijdens de Škoda Day bij Auto Hoogenboom aan de Zuiderparkweg 612 in Rotterdam-Zuid. 

Succesnummers in het nieuw: Škoda Scala en Kamiq
Beide modellen hebben een aantal updates gehad. Zo is het uiterlijk verder aangescherpt en zijn ze voorzien van een rijkere standaarduitrusting, waarbij een digitaal dashboard en een 8,25 inch Škoda infotainment display zijn inbegrepen én vernieuwde LED-koplampen. De Scala is voor het eerst uitgerust met een Virtual Pedal, waarmee je met een voetbeweging de achterklep openmaakt. Daarnaast is bij beide modellen meer gebruikgemaakt van duurzame materialen.

De Scala debuteerde in 2019. Met een eigen design, een complete standaarduitrusting en veel ruimte en gebruiksgemak ontpopte hij zich direct tot een succesnummer. In totaal zijn er wereldwijd al meer dan 230.000 Scala’s verkocht. Kort na de Scala kwam de Kamiq. De city SUV won vele harten voor zich met zijn design en door typische SUV-kenmerken als de comfortabele in-/uitstap, de aangenaam hoge zit en het goede (uit)zicht. Dit in combinatie met de dynamische eigenschappen van het hatchback. Met 351.000 verkochte exemplaren is ook de Kamiq zeer succesvol.

Kennismaken tijdens Hoogenbooms Škoda Day
In een echte Škoda ambiance kunt u kennismaken met de twee nieuwkomers. Hierbij is er ook een productspecialist van Škoda aanwezig. Naar alle waarschijnlijkheid zijn er verschillende uitvoeringen van de Kamiq te zien, waaronder ook de Monte Carlo. Ook de Scala is er in Monte Carlo uitvoering. De Monte Carlo-modellen staan voor dynamiek. De hoogglans zwarte accenten en handgemaakte ‘carbon-leder’ details in het interieur verwijzen naar de behaalde successen van Škoda in de legendarische Rally Monte Carlo. Daarnaast maakt u deze dag kans op unieke prijzen zoals bijvoorbeeld een gesigneerd Visma wielershirt en kunt u genieten van een gezonde Zaterdag Familie lunch in de werkplaats. Kijk voor meer informatie en aanmelding voor de lunch op autohoogenboom.nl


Advertenties uit de krant