Felicitaties voor het echtpaar Klootwijk

65 jaar getrouwd

RIDDERKERK - Burgemeester Marco Oosterwijk mocht vorige week het echtpaar Klootwijk-Hofland feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum. De jawoorden van het paar klonken op 9 januari 1959 in Krimpen aan den IJssel.

Na korte tijd ingewoond te hebben bij de ouders van de bruid kregen ze hun eerste woning in Bolnes aan de Benedenrijweg. Ze woonden daarna in Slikkereer aan de Prinses Margrietstraat en wonen inmiddels 44 jaar aan de Leklaan in Bolnes.
De heer Klootwijk werkte in de bouw als metselaar, stukadoor en tegelzetter. Na zijn pensionering is hij met klussen doorgegaan. Vorig jaar heeft hij zijn laatste stucwerk gedaan. Daarna heeft hij zijn gereedschap opgeruimd. Mevrouw Klootwijk heeft in Ridderkerk 33 jaar gewerkt bij achtereenvolgens kleuterschool Het Mussennest en de 2e CNS/De Regenboog.