Betalen met Ridderkerkpas bij Bij Bosshardt

RIDDERKERK - Vanaf nu is het mogelijk om in de kledingwinkel van Bij Bosshardt Ridderkerk (Leger des Heils) met een Ridderkerkpas te betalen. De tweedehands kledingwinkel aan de Burg. v.d. Wayfortstraat is geopend op maandag en donderdag van 12.30 tot 15.30 uur en woensdag van 10 tot 11.30 uur.

Naast mooie kleding worden er ook schoenen, tassen, sieraden, kussens e.d. verkocht. Momenteel is de wintercollectie in de uitverkoop, tot en met donderdag 7 maart.
De winkel en de buurthuiskamer van Bij Bosshardt worden door vrijwilligers gerund. Coördinator Diana: ‘We hebben plek voor nieuwe vrijwilligers. We zoeken bijvoorbeeld mensen om kleding te sorteren, koffie te schenken of mee te helpen op de kinderclub.” Wie hiervoor voelt kan contact opnemen via 0180-432322 of diana.baan@legerdesheils.nl.

xx