Het orgel van de Singelkerk
Het orgel van de Singelkerk Foto:

Kerkdiensten op zondag 25 februari

Kerkdiensten in Ridderkerk op zondag 25 februari

Christelijk Gereformeerd
Elimkerk, Margriete van Comenestraat 8, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. H. van den Heuvel, 17.00 uur: ds. R. Jansen

Evangelisch
Volle Evangelie Gemeente De Kern, Stadhouderslaan 29, Slikkerveer: meer info: www.veg-dekern.nl

Volle Evangelie Gemeente Howhulanda: 14.00 uur: eredienst in kerkgebouw PG Bolnes. Meer info: www.howhulanda.org

Gereformeerde Gemeente
Eben Haëzerkerk, Oranjestraat 110, Slikkerveer: 9.30 uur: leesdienst, 14.30 uur: ds. W.A. Zondag

Bethelkerk, Anjerstraat 2, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. G.W.S. Mulder, 17.00 uur: ds. G.W.S. Mulder

Nederlandse Gereformeerde Kerk
Maranathakerk, Stadhouderslaan 317, Slikkerveer: 10.00 uur: ds. B. van Zuijlenkom

Hersteld Hervormd
Sionskerk, Baden Powellstraat 2, Ridderkerk: 9.00 uur: ds. C.J.P. van der Bas, 11.15 uur: ds. C.J.P. van der Bas, 17.00 uur: ds. C. Gielen

Hervormd (PKN)
Boezemkerk, Pretoriusstraat 2, Bolnes: 9.30 uur: ds. H.J. van der Veen, 16.00 uur: internationale dienst

Goede Herderkerk, Seringenstraat 1, Ridderkerk: 9.30 uur: : 9.30 uur: ds. C. Cluistra, 17.00 uur: ds. P. van Veldhuizen.

Hervormde Gemeente Rijsoord, Rijksstraatweg 43: 10.00 uur: ds. M.M. van Campen, 17.00 uur: ds. W.M. de Bruijn

Ichthuskerk, Vlietplein 1, Drievliet: 9.30 uur: ds. J.A.A. Geerts, 16.00 uur: ds. J. v.h. Goor

Immanuëlkapel, Pruimendijk 99, Oostendam: 9.30 uur: ds. P.J. Krijgsman, 16.00 uur: hr. P. Huijser

Singelkerk, Kerksingel 1, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. A.N. van der Wind, 17.00 uur: ds. E.K. Foppen

Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1, Slikkerveer: 9.30 uur: ds. E. de Mots, 16.00 uur: ds. J.A.A. Geerts

Protestantse Gemeenten
Christus is Koning Kerk, Juliana van Stolbergstraat 44, Slikkerveer: ds. Gerard van de Wetering

De Levensbron, Jan Luykenstraat 10, Ridderkerk: 9.30 uur: ds. E.G. Matser

Protestantse Gemeente te Bolnes, Pretoriusstraat 56: 9.30 uur: hr. P. Mostert

Rooms-Katholiek
R.K. Parochie St. Joris: Theresiakapel, Donckselaan 10b: 10.00 uur: Cyril Inam

Van Wijk tot Wijk

BOLNES

Bingomiddag

Op zaterdag 24 februari is er een gezellige bingomiddag met de Pensionado’s on tour in een zaal van de Kerk aan de Maas aan de Pretoriusstraat 56. Om 13.30 uur gaat de zaal open en staat de koffie met iets lekkers voor de deelnemers klaar.

DRIEVLIET

Koffieochtend

In de grote zaal van de Ichthuskerk is op donderdag 29 februari een koffieochtend. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in de kerk aan de Vlietplein. Iedereen is op deze ontmoetingsochtend welkom tot 11.30 uur.

RIDDERKERK

Kaarten maken

Facet Ridderkerk presenteert op vrijdag 22 februari een creatieve middag in Wijkcentrum West. In de zaal aan de Boksdoornstraat 80 kan men tussen 13.30 en 15.30 uur aan de slag voor het maken van kaarten. Deelname kost € 3 per persoon. Aanmelden is niet nodig.

Vrouwen van Nu

Op maandagmiddag 24 februari is de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu afdeling Ridderkerk. De leden kunnen reageren op het jaarverslag en de balans 2023. Daarna verzorgt Nellie Markus een lezing en presentatie over Mexico-Stad. Niet-leden kunnen er voor € 6,50 bij zijn, inclusief een kopje koffie of thee. De vergadering in een zaal van de Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10 begint om 13.30 uur.

Financieel spreekuur

In de Huiskamer van Ridderkerk is op dinsdag 27 februari een financieel spreekuur. Tussen 9.30 en 11.30 uur kan men er terecht met alle financiële spreekuren. Een vrijwilliger van Schulphulpmaatje zit in een aparte ruimte aan de Sint Jorisstraat 8, zodat men in alle rust financiële problemen kan bespreken.

Bingo bij RTV-Ridderkerk

Op dinsdag 27 februari wordt er weer bingo gespeeld in de kantine van RTV-Ridderkerk. De bingomolen draait tussen 14.00 en 16.00 uur. Meespelen kan al vanaf € 5,00.
In verband met het beperkt aantal plaatsen dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden bij Roelie ’t Jong, telefoon: 06 – 55 88 59 80 of mail: roelietjong@gmail.com.

Hanger maken

Op donderdag 29 februari is er een leuke creatieve activiteit in de Huiskamer van Ridderkerk aan de Sint Jorisstraat 8. Er kan aan de stamtafel tussen 9.30 en 11.30 uur een prachtige hanger gemaakt worden. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 3.

RIJSOORD

Koppelklaverjassen

Vrijdag 23 februari organiseert de supportersvereniging van Rijsoord een koppel klaverjasavond in de kantine op het sportpark aan de Vlasstraat. Deze kaartavond begin om 20.00 uur. Inschrijven kan bij Wim de Jong via: wlaptop@upcmail.nl of een van de andere bestuursleden van de supportersvereniging.

SLIKKERVEER

Koffie in ’t Visnet

Donderdag 29 februari is de maandelijkse koffieochtend voor de buurt in ‘t Visnet aan de Graaf Lodewijkstraat 25. Iedereen die zin heeft in een gezellig praatje bij een kopje koffie of thee is welkom. De deur aan de Graaf Lodewijkstraat 25 staat open van 10.00 tot 11.30 uur.