Internationale dienst in Boezemkerk

RIDDERKERK - Op zondag 25 februari vindt er weer een internationale samenkomst plaats in de Boezemkerk te Bolnes. Spreker is Harmen Schipper.

Het thema van de samenkomst is gebaseerd op Numeri 21 vers 8 en Johannes 3 vers 14 en draagt de titel: “Zie en Leef!”. Deze internationale bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen met diverse achtergronden, zoals vluchtelingen, statushouders en anderstaligen. Daarom zal er tijdens de samenkomst vertaling beschikbaar zijn in het Arabisch, Farsi en Engels. Iedereen is van harte welkom! Voor gezinnen met kinderen wordt gezorgd, er is een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot twaalf jaar oud en er is ook een crèche voor de allerkleinsten. Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid voor informele ontmoetingen onder het genot van koffie, thee, limonade en andere lekkernijen.

De samenkomst in de kerk aan de Pretoriusstraat 2 begint om 16.00 uur. De deuren gaan open om 15.30 uur.

De organisatoren waarderen en verwelkomen een financiële ondersteuning voor deze samenkomsten. Als u wilt bijdragen, kunt u een gift overmaken naar IBAN-nummer NL77 RABO 0340 3907 78, ten name van Diaconie Herv. Gemeente Ridderkerk. Voor de meest actuele informatie en eventuele updates kunt u terecht op onze website: https://internationalserviceridderkerk.nl en www.facebook.com/internationalserviceridderkerk