Vier films van leden van filmclub Cine ‘67 op TV Ridderkerk

RIDDERKERK - Komende week vertoont TV Ridderkerk weer enkele korte films van leden van de filmclub Cine ’67. Er is een blok gemaakt met vier films, waaronder “Hoogspanning Combi”, een dronefilm van de Ridderkerkse fotograaf en filmer Bert Mellaart.

Andere films van dit filmblok zijn “Vleerbos” (een vakantiereportage over het Vleerbos), “Psychical Sphere” (een speelfilm waarin fantasy de beste film van reizen is) en “Vrijbuiter” (een film over de overpeinzingen van een pensionado die een vlonder aan het maken is).
Deze films zijn bij TV Ridderkerk te zien op dinsdag 27 februari en op zaterdag 2 maart om 14.00 en 18.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Alle ontvangstmogelijkheden staan op: www.rtvridderkerk.nl. Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl.