Concentratie als antwoord op prikkels van buiten

Nieuwe Tijds kinderen komen naar Zonnekind

RIDDERKERK - De docenten van het Zonnekind in Ridderkerk zijn bijzonder bekwaam om les te geven aan kinderen, die helemaal passen in deze nieuwe tijd: “Deze Nieuwe Tijdskinderen zijn buitengewoon gevoelig voor invloeden en prikkels van buiten af. Vaak zijn angst en boosheid de motor die iedere keer weer getriggerd worden in verschillende stressvolle situaties.”

Het zijn kinderen die vaak problemen hebben in het reguliere onderwijs. Meestal worden deze kinderen benoemd met de aanduiding van ADHD of autisme of pdd nos. “Alleen wij hanteren deze termen niet omdat etiketten plakken geen oplossing is” benadrukken de docenten die les geven bij het Zonnekind: “Wij praten vanuit onze eigen ervaring. Daarom kunnen wij ook de kinderen beter helpen en de ouders helpen met de opvoeding van hun kind.”
Bij Het Zonnekind leren de kinderen zich af te sluiten van prikkels en leren ze beter omgaan met hun emoties.Vaak zijn angst en boosheid de motor die iedere keer weer getriggerd worden in verschillende stressvolle situaties. Voor meer informatie: www.zonnenkind.com of 0180-417135.