Ook voormalig X-factor winnares Sharon Kips is van de partij.
Ook voormalig X-factor winnares Sharon Kips is van de partij.

Jubileumconcert met oude en nieuwe nummers

Dieren

RIDDERKERK - Het 80-jarig bestaan van Slikkerveers Chr. Mannenkoor wordt op zaterdag 2 november gevierd met een jubileumconcert. Het koor heeft zich voor deze avond verzekerd van de medewerking van gospelzangeres Sharon Kips. Voor de muzikale begeleiding zorgen André van Vliet (vleugel), Martin de Deugd (viool) en Arie de Korte (orgel).

Het belooft een bijzonder concert te worden met zowel oude als nieuwe nummers. De koorleden hebben zelf een grote invloed gehad op het programma. De mannen mochten zelf aangeven welke liederen nummers zij graag nog eens wilden zingen. Dit heeft geresulteerd in het (opnieuw) oefenen van onder meer “De Storm, “Als g’in nood gezeten”, “Gospel Glory”, “Sanctus” en "When the saints go marching in". Dit alles wordt weer gebracht onder leiding van dirigent Everhard Zwart.

Het concert zal plaatsvinden in de ‘Levensbron’ aan de Jan Luykenstraat 10. De entreebewijzen kosten € 10,-- per stuk, inclusief een consumptie in de pauze. De kaarten zijn te koop bij de leden en bij het secretariaat aan de Prinsenstraat 105 in Slikkerveer. Zolang de voorraad strekt is er op de avond zelf kaartverkoop aan de deur vanaf 19.15 uur. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de stichting FONOBORI.

Advertenties uit de krant