Afbeelding

The Voice of The Fuik

Jeugd

RIDDERKERK – Zaterdagmiddag, 30 mei, vond de achtste editie van The Voice of The Fuik plaats in De Loods. Er waren optredens van Jip, Esther, Gwen, Malik, Mara, Dinja, Marina, Daphne, Jillian, Chelsey, Daphne T, Franscesca, Kaylee en Mariska. Deze jongeren tussen de tien en twaalf jaar oefenden ruim drie maanden voor hun optreden.

De middag werd gepresenteerd door Ton. Hij is ook de organisator van dit evenement samen met Annika, Miriam, Kevin en Dwight. Voor iedere deelnemer was er een filmpje van familie, vrienden of zelfs van een juf van school, waarin ze veel succes werd gewenst. De drie koppige jury, bestaande uit, Arjan, Anja en Theo, gaf na ieder optreden een commentaar, exact zoals dit ook op de televisie gaat. De techniek werd verzorgd door Arjan.


De zenuwen waren duidelijk aanwezig. Het is ook niet niets om voor een volle Loods te zingen. Maar ook bij iedere deelnemer vielen de zenuwen erg snel weg en gingen ze op in hun liedje. Het publiek genoot van de optredens en in de pauze kwam Noortje – de winnares van vorig jaar – optreden.
Na ruim twee uur werden de winnaars bekend gemaakt. De eerste prijs was voor Daphne Tamboer, de tweede plaats werd gewonnen door Mara en de derde prijs was voor Malik.
Daphne mocht haar nummer nog een keer zingen en daarmee kwam aan deze achtste editie van The Voice of The Fuik een einde. Het was een zeer geslaagde middag.

Advertenties uit de krant