Afbeelding

‘Something Else’ op zoek naar leden

Regionaal

RIDDERKERK - Het nieuwste onderdeel van muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, popformatie Something Else, is op zoek naar zangers en zangeressen. Omdat mannen in veel koren in Nederland altijd in de minderheid zijn, is de vereniging specifiek op zoek naar enthousiaste mannen die een start willen maken in dit beginnende koor, maar natuurlijk zijn dames ook altijd welkom.

Het aantal geïnteresseerden dat de eerste repetitie heeft bezocht, moet minimaal verdubbeld worden. Durf en enthousiasme zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. ,,Als je lid wilt worden moet je durven zingen en durven te bewegen, maar je moet het vooral leuk vinden om te zingen’’, aldus één van de initiatiefnemers. Door vervolgens regelmatig te oefenen en met de werkwijze van de dirigent zal het niveau van zingen zich steeds verder ontwikkelen. Om mee te kunnen doen met de nieuwe Slikkerveerse popformatie ‘Something Else’ moet de volwassen leeftijd zijn bereikt. Er is geen maximumleeftijd vastgesteld.

De ‘pop’ in popformatie staat voor populair. Het repertoire zal dan ook gevarieerd worden in stijl: pop, rock, R&B of Nederlandstalig, veel is mogelijk, zolang het maar een bekend nummer is en altijd bewerkt met een eigen twist door de dirigent.Iedere donderdagavond repeteert ‘Something Else’ in het eigen muziekcentrum Harmonie aan Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. De repetities starten om 20.00 uur en duren tot 22.30 uur met een pauze tussendoor.

Aanmelden kan via popformatiesomethingelse@gmail.com of bel Ellen ’t Hart op 06-20812268.Het is ook mogelijk om tijdens een repetitieavond eerst een kijkje te nemen.

Advertenties uit de krant