Versterkt Oudelande gaat voor de titel

Sport

RIDDERKERK - Voor het eerste herenteam betekent dat dit seizoen tennissen in de 2e klasse. Het herenteam dat vorig jaar nipt degradeerde heeft zich dan ook ten doel gesteld dit jaar weer te promoveren.

Pieter van der Linde captain van het eerste team hierover “we kwamen vorig jaar flink te kort in de enkelspelen, terwijl we in de dubbelspelen gewoon goed mee kwamen. Met een goede enkelaar erbij hadden we mee kunnen doen om de bovenste plaatsen.”

Deze wens is in vervulling gegaan want komend voorjaar gaat Kjell Smid het team versterken. Van der Linde over deze aanvulling ” Kjell heeft een tennisverleden bij Oudelande. We kennen hem uit het circuit en hij woont op steenworp afstand van de club. Kjell heeft zich ontwikkeld tot een erg goede speler in zowel het enkelspel als het dubbelspel. Met hem erbij zouden we ook hoge ogen gooien in de 1e klasse. Helaas is onze promotie aanvraag niet ingewilligd door de bond. We zullen dit jaar in de 2e klasse vol voor het kampioenschap gaan, om zo volgend jaar alsnog in de 1e klasse uit te kunnen komen. De loting is prima, we spelen ook nog 4 keer thuis dit seizoen.”
Aanstaande zaterdag mag het team in de eerste speelronde aanvangen tegen TVKL. Met Kjell Smid op het eerste enkelspel, heeft het team alle vertrouwen in een goede afloop.

Advertenties uit de krant