Afbeelding

Clubkampioenschappen Oudelande gaat finale weekend in

Sport

RIDDERKERK - Aanstaand weekend wordt er om de prijzen gespeeld bij tennisvereniging d’Oudelande. De clubkampioenschappen bij deze vereniging zijn in de laatste fase beland en dus zal het erg spannend worden op de banen aan de Oosterparkweg.

De afgelopen twee weken is er hard gestreden in de verschillende poules en de poulewinnaars gaan nu in de finales vechten voor de eer en de mogelijkheid om zich een jaar lang clubkampioen van d’Oudelande te mogen noemen.

Na een wisselvalige eerste week was vooral afgelopen zaterdag zelfs voor de smashcourtbanen de regen even te veel. Toch bleek de drainage zo goed te zijn dat binnen dertig minuten er weer gewoon gespeeld kon worden. De planning kwam geen enkel moment in gevaar. Aankomende zaterdag wanneer de finales zullen worden gespeeld wordt heerlijk weer verwacht. Genoeg redenen om even een kijkje te nemen aan de Oosterparkweg.
Iedereen is dan ook welkom om onder het genot van een hapje (verzorgd door de barcommissie) de spelers en speelsters aan te komen moedigen op het tennispark van d’Oudelande. Kijk voor de wedstrijdschema’s op www.deoudelande.nl

35 jarig bestaan

Tennisvereniging d’Oudelande bestaat 35-jaar. Opgericht in 1979 en nu al jaren rond de 600 leden blijft de club een bruisende vereniging. Dit jaar werden al allerlei activiteiten georganiseerd welke aanstaande zaterdag zal eindigen met als hoogtepunt het 35-jarig bestaanfeest. Na de finales en de huldiging van de kampioenen en het buffet, zal het feest starten met als topattractie de band Out of control. Voor de leden van d’Oudelande genoeg reden om zaterdag op het oudelande park te vertoeven.

Advertenties uit de krant