Afbeelding

Uitvoering OKK

Sport

In een zowel ’s middags als ’s avonds uitverkochte sporthal de Fakkel gaf gymnastiekvereniging OKK zaterdag jl. een geweldige uitvoering. Het door een turnster verzonnen thema “OKK in de Jungle” gaf de leiding voldoende inspiratie om alle demonstraties aantrekkelijk te verpakken in een mix van dans, muziek, aankleding en turnactiviteiten.

Bijna alle lesgroepen van OKK namen deel aan de demonstraties, die door het publiek met veel applaus werden gewaardeerd. De toeschouwers werden telkens weer met mooie creaties vermaakt en in bijna alle nummers kwamen jungledieren voor, die werden vertolkt door als dier verklede turn(st)ers. Apen, krokodillen, leeuwen, panters en tijgers kwamen op de vloer tegen een prachtig gemaakt decor, waar tussen het groen nog meer dieren verstopt waren.
Beide voorstellingen werden op een speelse manier geopend door de voltallige leiding, waarna de groepen elk hun demonstraties afwerkten. Het publiek kon genieten van turnen op divers niveau, omdat zowel de recreatiegroepen als de selectie van turners en turnsters aan bod kwamen. Dat je al erg jong het publiek kan vermaken bleek ’s middags toen een peuter maar niet genoeg kreeg van de kruiptunnel en de zaal daarmee herhaaldelijk tot lachen bracht. ’s Avonds was een soort zelfde rol weggelegd voor een jonge turner, die na elk onderdeel een vertederende ereronde maakte en daarmee steeds de handen op elkaar kreeg van het publiek.
Al met al was het genieten dus.
De uitvoeringscommissie, bestaande uit Deborah van der Pol, Rianne van ’t Wout en Naomi Vat, hebben drukke weken achter de rug en met de steun van het bestuur en vele vrijwilligers hebben zij een prachtig resultaat neergezet. Het bestuur was hen en alle andere medewerkers zeer erkentelijk. OKK lanceerde op de uitvoering ook nieuwe initiatieven zoals de Vrienden van OKK. Voor meer details zie www.okkridderkerk.nl

Advertenties uit de krant