Klundert-SV Bolnes 2-3

RIDDERKERK - Vandaag startte de tweede helft van de competitie. Tegen Klundert de ploeg die stijf onderaan staat, maar het Bolnes heel lastig heeft gemaakt in de thuiswedstrijd. Kijkende naar de oefenwedstrijden gespeeld in de winterstop was er weinig hoop op een goed resultaat. Daarnaast vandaag drie afmeldingen en Ferry Smit die zijn schorsing uitzat.

Door Ben Smit

Het begin was voortvarend met in de vijfde minuut gelijk een kans voor Derrel Liohnar die de bal tegen de keeper aanschoot. Het voetbal was niet best maar Bolnes probeerde voor de winst te gaan en zo ook in de 27e minuut: Michael Zaalman kreeg de bal op links, gaf deze strak voor en werd door Gerson Duarte in de draai ingeschoten, een verdiende 0-1 voor Bolnes.

Direct na de goal ging Marleyson Meija er van door en had de 0-2 op zijn voet, maar raakte de paal. Klundert kon hier niets tegenover stellen, de enige die nog enigszins gevaar kon stichten was de nummer zeven van Klundert die over links diverse malen ervan door ging, maar zijn eindpass was niet best. In de 41e minuut werd er een afgeslagen bal heerlijk door Mevin Zaalman binnen geschoten, 0-2. Met deze tussenstand werd de rust gehaald, beetje jammer dat Marleyson Meija in de 45e minuut op de helft van de tegenstander een gele kaart pakte.

De tweede helft begon voor Bolnes ideaal, in de 47e minuut een vrije trap genomen door Derrel Lionahr die helemaal verkeerd verwerkt werd door de keeper van Klundert hierdoor kon Michael Lindberg de bal gemakkelijk intikken, 0-3. Potje binnen zou je zeggen, maar niets was minder waar. In de 53e minuut de tegentreffer voor Klundert 1-3, dit gaf Klundert hoop en Bolnes ging nog slechter voetballen. Klundert bleef drukken en Bolnes peerde de bal alleen maar naar voren. In de 75e minuut een heerlijke goal van Klundert 2-3. Bolnes had niets meer in te brengen en heeft met veel pijn en moeite de eindstreep met een overwinning behaald. Uitgezonderd de twee Michaels ( Lindberg en Zaalman ) en Jordy Godijn de keeper was er niemand bij Bolnes die kon terugkijken op een redelijke wedstrijd. Maar eerlijk is eerlijk de drie punten tellen.