Foto archief Draai rond de Kraai 2014. Foto Astrid Potuijt
Foto archief Draai rond de Kraai 2014. Foto Astrid Potuijt

Jubileum wielerronde Rijsoord

Sport

RIDDERKERK - Zaterdag 9 mei vindt ‘De Draai Rond de Kraai’ weer plaats. Twintig jaar geleden werd de eerste wielerronde van Rijsoord verreden. De Rijsoordse wielerronde is steeds meer gegroeid als een gezellige middag voor jong en oud. Voor de kinderen volop spel en plezier. ,,Aan de sponsorring voor de wielerronde wordt nog hard gewerkt”, aldus organisatoren Ramon de Borst en Piet van der Meulen.

,,Onze al jarenlange trouwe sponsors zijn of worden benaderd om ook weer aanwezig zijn bij 'De Draai Rond de Kraai' en we zijn ook verheugd dat vele trouwe sponsors, die ons al jarenlang steunen ook dit jaar een steentje bijdragen om de ronde tot een succes te kunnen maken.”

,,Wie de titel van de twintigste 'Draai Ronde de Kraai' op zal eisen bij de Elite/Beloften 2015, zullen we weten nadat zij de 90 zware kilometers op het 1700 meter lange parcours hebben afgelegd. Maar voor het zover is zal de Sportklasse hun 60 kilometer gaan draaien bij de kraaien. Bij de dames verwachten we weer een mooie strijd om de podium plaatsen.”
De komende weken zal er nog hard gewerkt moeten worden om de ronde organisatorisch verder in te vullen.
Zaterdag 9 mei zal er vanaf 20.30 uur feest worden gevierd vanwege het twintigjarig jubileum. Dit vindt plaats in de kantine met live muziek. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties uit de krant