Afbeelding

Rijsoord verliest wederom

Sport

RIDDERKERK – Rijsoord speelde dit weekend tegen Alexandria.

Het was Alexandria die bij hun eerste vlot lopende aanval de verdediging van Rijsoord uiteen wist te spelen. Om een doelpunt te voorkomen tikte Sander Lagrand de aanvaller van Alexandria aan in het strafschopgebied. Dat kostte hem een gele kaart en leverde Alexandria een strafschop op. Met die buitenkans wist topscorer Chris Lever wel raad. 0-1. Voordat Rijsoord bekomen was van de schrik lag ook nummer twee in het doel. Een scherpe voorzet vanaf de rechterkant werd door Rijsoord-speler Marco Nijssen in het eigen doel gewerkt. Een domper voor de ploeg en het was nu zaak om de schade tot de rust te beperken.
Alexandria wist na de rust via invaller Gaultier Obiango rond de zestigste minuut er ook nog 0-3 van te maken. De wedstrijd kabbelde naar het einde en ging feitelijk als een nachtkaars uit.