Afbeelding

Rijsoord krijgt te weinig

Sport

RIDDERKERK - Door een strafschop ging afgelopen zaterdag het elftal van Sliedrecht er met de winst vandoor. Zij wonnen met 1-0. Zuur voor Rijsoord, dat met het gelijke spel als morele winnaar van het veld zou zijn gestapt. Door de resultaten van de afgelopen weken is er voor Rijsoord niets meer te ‘verdienen’ en gaat het seizoen, dat er halverwege nog zo rooskleurig uitzag, als een nachtkaarsje uit.

Zoals al weken gebruikelijk moest trainer Gijs Zwaan weer flink puzzelen om een representatief elftal op de been te krijgen. De bekende blessurelijst is onveranderd gebleven en ook schorsingen zijn inmiddels een bekend gegeven. Zo stond Mike van Gool na zijn gele kaart in Dordrecht alweer langs de lijn en het is inmiddels al een behoorlijk aantal wedstrijden deze competitie dat de aanvoerder en spits van Rijsoord niet kon worden ingezet. Op die manier niet echt het voorbeeld voor de jongere spelers binnen het elftal.

Over de gehele wedstrijd hebben de doelmannen niet al te veel werk gehad. Slechts een enkele keer moest handelend worden opgetreden en zowel Michael Bekkers als oud-Rijsoordenaar Basjan Munten deden dat op uitstekende wijze. Natuurlijk was de thuisploeg bij vlagen de bovenliggende partij, maar Rijsoord bleef goed tegenspel bieden.

Volgende week speelt Rijsoord de thuiswedstrijd tegen VVGZ.

 

Voor een uitgebreid verslag klik hier.

Advertenties uit de krant