De damesafdeling van Groote Lindt groeit

Sport

ZWIJNDRECHT- De dames van Groote Lindt hebben afgelopen week vol enthousiasme hun tweede 7-tal competitie afgerond. Zij behalen mooie resultaten, maar hebben een wens 'te groeien naar een 11-tal'. Om dit te realiseren zijn zij nog op zoek naar enkele sportieve dames die het leuk vinden om zich aan het team toe te voegen. Bij de huidige dames wordt men snel opgenomen en kan meteen mee getraind worden.

Waar het Groote Lindt dames team voor staat is een combinatie van plezier en prestatie. De huidige dames vinden samen spelen en elkaar vooruit helpen belangrijk om zo ook in het spel verder te kunnen groeien. Voetbal is een teamsport waarbij je met samenwerking het meest bereikt.

Het team bestaat uit ervaren maar ook onervaren speelsters. Wat het voor alle soorten speelsters interessant en leuk maakt. Iedere speelster heeft een kwaliteit de één heeft inzicht, de ander kan hard rennen of heeft een goed schot, hierop vul je elkaar allemaal aan. In het seizoen 2015 - 2016 willen de dames van Groote Lindt instromen in de vierde klasse.

Het team staat onder begeleiding van coach/trainer Jan-Adriaan Maes en elftalleider Paul Budde die zich beide voor langere termijn aan het damesteam hebben verbonden. Zij zijn samen al met de voorbereidingen gestart voor het nieuwe seizoen en zorgen voor de structuur binnen het team.
Het team oefent al in 11-tal wedstrijden, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Plus dat er nog een aantal leuke toernooien op het programma staan. Ook zit de vereniging niet stil, zo hebben de dames vorige week mogen genieten van een clinic van de dames van ADO Den Haag.

Wil je graag voetballen in een leuk damesteam. Hou je net als ons van prestatie en plezier. Wil je het voetbal weer oppakken of is het helemaal nieuw en ben je nieuwsgierig. Bij Groote Lindt ben je aan het juiste adres! Bij lidmaatschap ontvang je bovendien een voetbaltas en een mooi trainingspak.

De trainingsdagen zijn momenteel op maandag en woensdag van 20:00-21:30. De gemiddelde leeftijd van het damesteam is 25 jaar, ieder vanaf 16 jaar en ouder is welkom.

Bij interesse of vragen kan men contact opnemen via eva@grootelindt.nl of via sms, whatsapp op telefoonnummer 06-53267789.

Advertenties uit de krant